Hier vindt u de diverse servicemogelijkheden die Verheijen Batterijen u kan aanbieden. Indien u een offerte voor het vervangen van een batterij en of lader wilt dan klikt u op Offerte aanvragen. Er verschijnt dan een invulbaar PDF dat u meteen kunt verzenden.

Offerte Verheijen Batterijen

Minimaal één maal per jaar worden al uw batterijen gecontroleerd. Met name de verhouding spanning en zuur dichtheid is hier van belang. Aan de hand van deze inspectie wordt er een rapportage gemaakt. Deze inspectie is opgenomen in het BKN.

Inspectie contract:

Met ingang van 1 april 2012 is Verheijen Batterijen lid van BKN (Batterij Keur Nederland). Een keurmerk dat door batterij professionals in het leven is geroepen. Dit keurmerk voorziet tevens in de NEN 3140 keuring.

Jaarlijkse keuring:

Bij deze contract vorm neemt Verheijen Batterijen het onderhoud van uw batterijen uit handen. Elektrolytniveau op peil houden. Batterij schoonhouden. Vanaf 4 batterijen.

Onderhoudscontract:

Mocht u van plan zijn de inzet van uw interne transportmiddelen te verhogen dan kan Verheijen Batterijen u adviseren in de juiste aanpak. Onder het motto voorkomen is beter dan genezen.

Advies op maat: