De volgende bedrijven hebben voor Verheijen Batterijen gekozen.

Thomas Regout is opgericht in 1834 en is uitgegroeid naar een bedrijf met 175 werknemers. Zij zijn een geen grote speler in ATM, Industrial, Automotive en Furniture.

Deze luchthaven is gespecialiseerd in het vervoeren van passagiers en luchtvracht. Passagiers aantallen in 2011, 363.000. Vrachtvolume in 2011, 92.500 ton. Maastricht Aachen Airport heeft in de laatste jaren een groei gezien in het aantal vliegbewegingen.

Buvo Castings is een aluminium hogedrukgieterij gespecialiseerd in het gieten en het mechanisch bewerken van producten voor diverse toepassingen. Daarnaast houdt Buvo zich bezig met de ontwikkeling en productie van gereedschappen in de eigen gereedschap makerij BUVO Tools.

Is een Castings Solutions provider in Europa. Zij leveren vooral aan grote fabrikanten van zware machines in verschillende sectoren. Zij hebben vestigingen over de hele wereld nl. Turkije, Finland en Nederland. Zij hebben 4400 medewerkers.

De Plukon Poultry groep met vestigingen in NL,D,B, opereert al jaren op de markt en levert dagelijks verse kip- en kalkoenproducten aan diverse Retail formules. .

Thomas Regout International BV

Componenta BV

Buvo Castings BV

Maastricht Aachen Airport

Plukon Royale Group

Klanten Verheijen Batterijen

◊ ◊ Meer details...

Wilt u ook geen omkijken meer hebben naar uw batterijen laat Verheijen Batterijen dan uw bedrijfsnaam hier toevoegen?

◊ ◊ Meer details...